Sziget portré Sziget portré

Sziget Fesztivál Portré 2019

2019-ben az MTI megbízásából készülhetett el ez az anyag, ami a tavalyi évem egyik legizgalmasabb portré felkérése volt. Sokan nem tudják rólam, de mindig is érdekelt a riportfotózás, szóval remek lehetőség volt arra, hogy kipróbáljam ezt a műfajt, és összemossam a divattal.

Többször is jártam már a Szigeten, így nagyjából megvolt az elképzelésem a koncepciót illetően. Nem kifejezetten a legextrémebb arcokat kerestem, inkább az apróbb részletekre figyeltem, ami az én ízlésemet is tükrözi, szerettem volna egyfajta harmóniát a modell és a környezete között.

Az egyik választásom egy olyan lányra esett, aki piros ruhában volt a rózsaszín fagyija pedig olvadozva folyt le a kezéről, és bár nem volt annyira feltűnő az öltözéke, mégis összhatásában nagyon izgalmasnak találtam a látványt, szerencsémre pedig pont volt a közelben egy hatalmas piros szív alakú háttér, szóval nem volt kérdéses hova kell majd beállítanom.

Kihívásokkal telinek éreztem ezt a munkát, hiszen sok múlt azon, hogyan reagálok le egy-egy szituációt. Divat fotósként általában van időm picit többet gondolkodni a képen, de jó volt megtapasztalni eztafajta spontaneitást is.

Miben segíthetek?