(I am) UNDER CONSTRUCTION(I am) UNDER CONSTRUCTION

(I am) UNDER CONSTRUCTION - Streetstyle Budapest

Hoztam nektek egy kis Streetstyle divatot, amit Budapest építkezései ihlettek, mivel szinte minden sarkon találni egyet, így nem volt nehéz választani.

Az első kiszemelt szpot a Nyugati Pályaudvar árkádos része volt, ami a járdától a plafonig fel van állványozva. Persze mondanom se kell, nem nagyon szerették, hogy ott fotózunk, azért így is sikerült lőni pár kockát vagy legalább is néhány percre elhitetni, hogy a modell is az építkezés “része” .

A második outfithez nem volt konkrét helyszín ötletem, a Deák tér és a Balettintézet között lavíroztam, végül győzött az utóbbi. Kincső szettje tetőtől-talpig fényes volt, de fekete, így mindenképpen olyan háttér előtt szerettem volna fotózni, ami fokozza ezt a fényes hatást, és közben kiemelkedik a környezetből is. A helyszín tele volt még különböző tiltó táblákkal illetve jelzésekkel is, és mivel imádom az ilyen részleteket, nem volt kérdés, hogy a kompozíció része lesz. Sajnos csak két szett fért bele a napba, de mivel van még jó pár izgalmas építkezés, elképzelhető, hogy folytatódik majd ez a sorozat.

Miben segíthetek?